19 Şubat 2015 Perşembe

Makyaj Çantamda Neler Var

Merhabalar arkadaşlar.Uzun zamandır yazmayı düşündüğüm makyaj çantamda neler var yazısıyla karşınızdayım.
*Rimmel London Wake me up fondoten:Bendeki rengi 100 ivory. Kapatıcı,Fondoten tercihim her zaman en açık tonlardır.Çok beyaz tenli olmasamda abartmadıkça herhangi bir sorun yaşamıyorum.Rimmel London ürünlerini bayılarak kullanıyorum.Bloggerların çok sevdiği övdüğü bu ürünü alıp denedim ve bende çok memnun kaldım.Spf 15 içeriyor ve içinde azcık pırıltıları var.Kesinlikle sim tarzı değil.Aydınlık görünüm sağlıyor.
*Wet n wild bronzer:Kontur amaçlı kullandığım çok turuncu olmayan güzel bir bronzer.Severek kullanıyorum.
*Rimmel London Lash Accelerator endless rimel:Extreme Black yazsada vaadi pek iç açıcı değil.Ayrıca kurumaya çok meyilli bir rimel.Bir daha alacağımı sanmıyorum.
*Wet n wild megaclear brow and lash mascara:Memnun olduğum kaş sabitleyecisi.Arkadaşımda flormarın var ve jöle gibi tortu bırakıyor.Hemen bundan bir tane edinmesini söyledim ve şuan bana dua ediyor :)10 tl gibide fiyatı var.
*Pastel Pretty Cheeks allık: Şuan kendisini kırmış durumdayım :( Rengine bakacağım diye elimden düşürdüm.Çok Çok üzgünüm.Neyse artık çantamda taşımayıp evde kullanacağım.Rengi 17 numara pembe şeftali tonlarında.Kompedanın kozmetik bölümünden 10 tlye almıştım.Aklınızda bulunsun Kompedan iç giyim firmasında bir çok şubesinde kozmetik reyonu var ve uygun fiyatlı.
* Flormar eyebrow shadow:Kaş farını 2 aydır kullanıyorum.Kaşlarım gür ve siyaha çok yakın bir renkte olduğu için kullanma ihtiyacı hiç duymamıştım.Doğuştan kaş çıkmayan kavis bölgesini doldurmak için edindim ve gayette memnunum.
,*Maybelline eyestudio lasting drama gel eyeliner:Tek kelimeyle bayıla bayıla kullandığım bu eyelineri herkese öneririm.Kalıcı,dağılmayan,küçücük ambalajı olsa dahi çok bereketli bir ürün.
*Maybelline affinitone concealer: Bendeki rengi 01 nude begie.Çok ihtiyaç halinde elimin altında olsun diye yanımda bulunduruyorum.Göz altlarım mor değil.Sadece burun üstümü aydınlatmak için kullanıyorum
*Avon süpershock gel eyeliner: Ah bunu nasıl aradım bir bilseniz.En sonunda bir avon temsilcisine ulaşıp rica ettim .Sağolsun kendisi işyerime gelip getirdi.Ve iki adet aldım inanamayacaksınız ama 5 tl gibi bir fiyattan satın aldım.Kömür karası bir siyah,kolay sürüm,akmayan formül....Mucizevi performans!

6 yorum:

  1. uygun fiyatlı ve turuncu olmayan bir bronzer arıyordum, wet n wild bronzer'i merak ettim bak şimdi. en yakın zamanda denemeyi düşünüyorum :)


    sevgiler
    yesilrimel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, blogunuzu yeni keşfettim, kaş sabitleyici maskaralar beni korkutuyor gibi geliyor ama denemek için mutlaka alıcağım :)

    Bloguma da beklerim. http://griipalyaco.blogspot.com.tr/

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Merhaba beauty beybi etkinliğinde isminizi gördüm, etkinliğe ben de katıldım tanıştığımıza sevindim görüşmek üzere:)
    http://gelincikzamanlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Iadeyi ziyarete geldim. Takipteyim. güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle. Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil